شهرنوین

حسابداری

گوگل برای اپلیکیشن تماس خود قابلیتی را در نظر دارد تا دلیل تماس گرفتن یک کسب‌وکار با فرد را به او نمایش دهد.

گوگل در برزیل فازی آزمایشی را برای اپلیکیشن تماس (Phone) اجرا می‌کند که قابلیتی به‌نام Veridied Calls در آن دیده می‌شود. با پیاده‌سازی قابلیت جدید، تماس‌هایی که از طرف سازمان‌ها و شرکت‌ها با افراد برقرار می‌شوند، رابط کاربری جدیدی خواهند داشت. کاربر در هنگام دریافت تماس، لوگو و نام و دلیل تماس ازسوی شرکت مبدأ را مشاهده می‌کند. پس از انتشار اخبار اولیه از قابلیت مذکور در رسانه‌های فناوری، گوگل توسعه و پیاده‌سازی آن را تأیید کرد. پیاده‌سازی این قابلیت به همکاری کسب‌وکارها نیاز دارد. آن‌ها باید شماره‌ی تلفن سازمان، شماره‌ی تلفن مخاطب و دلیل تماس را به گوگل اعلام کنند. اطلاعات دریافت‌شده، به اپلیکیشن تماس ارسال می‌شود. اگر اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان، با اطلاعاتی که در هنگام تماس ارسال می‌شود هماهنگی داشته باشد، برچسب Verified Call به تماس مذکور الصاق می‌شود.

گوگل در بیانیه‌ای پیرامون قابلیت آزمایشی جدید نوشت: «ما در برزیل درحال آزمایش قابلیتی در اپلیکیشن Phone هستیم که تماس‌ها از سمت کسب‌وکارها را بررسی و تأیید می‌کند. البته قابلیت در فاز آزمایشی قرار دارد و نمی‌توانیم اطلاعات کاملی از چگونگی به‌کارگیری آن منتشر کنیم. درنهایت این قابلیت به کاربر امکان می‌دهد تا هویت واقعی کسب‌وکارهای تماس گیرنده را مشاهده کنند».

قابلیت جدید اپلیکیشن تماس گوگل، ظرفیت‌های بالایی ازلحاظ امکانات برای کاربر دارد. درواقع با پیاده‌سازی قابلیت نه‌تنها به‌راحتی می‌توانید کسب‌وکار تماس گیرنده را شناسایی کنید، بلکه ارزش پاسخ دادن به تماس هم در همان لحظه تاحدودی مشخص می‌شود. به‌عنوان مثال وقتی از طرف بانک با شما تماس گرفته می‌شود، قطعا تمایل دارید تا هرچه سریع‌تر پاسخ دهید. ازطرفی با بهره‌گیری از قابلیت می‌توان از هرگونه تماس مزاحم تبلیغاتی راحت شد.

گوگل در بخش اطلاع‌رسانی خود ادعا می‌کند که قابلیت به‌صورت پیش‌فرض فعال در اپلیکیشن تماس وجود دارد. البته نقاط ضعف و کمبودهایی را می‌توان در این بخش مشاهده کرد. نکته‌ی ابتدایی در نیاز به ارائه‌ی اطلاعات کسب‌وکارها به گوگل دیده می‌شود. درنتیجه لزوما همه‌ی تماس‌هایی که برچسب تأییدیه ندارند، مزاحم محسوب نمی‌شوند. گوگل همچنین می‌گوید قابلیت جدید تنها در اپلیکیشن اختصاصی عرضه می‌شود. درنتیجه تمامی گوشی‌های اندرویدی لزوما از آن بهره‌مند نمی‌شوند. همچنین کاربر برای استفاده‌ی بهینه از امکانات باید شماره‌ی تماس خود را در حساب کاربری گوگل وارد کند. البته گوگل می‌گوید شماره تماس و دلیل تماس، چند دقیقه پس از تأیید از سرویس حذف می‌شوند.

منبع theverge

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده